Home Bahasa “Tak sabar tengok muka staff ” – Sajat Belanja Pekerja Mancungkan Hidung...

“Tak sabar tengok muka staff ” – Sajat Belanja Pekerja Mancungkan Hidung Kat Thailand

Sajat. Siapa je tak kenal siapa Sajat, ada saja cerita panas yang keluar tentang ahli perniagaan ini hampir setiap minggu.

Kali ini, heboh di Internet apabila dia upload sekeping gambar dengan caption yang agak mengejutkan hingga mencetuskan kekecohan dalam kalangan netizen.

Di Bangkok untuk Miss Universe 2018

Sajat yang kini berada di Bangkok, Thailand sejak beberapa hari lalu dilihat sering memuatnaik gambar-gambar bersama pekerjanya.

Dia dipercayai berada di sana bagi menghadiri program Miss Universe 2018 yang diadakan di bandar itu.

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

Menariknya, gambar-gambar itu disertai dengan hashtag #genderequality atau dalam Bahasa Melayu, hak kesamarataan jantina. Gittchew!

Hadiah hidung baru untuk staff

Dalam gambar bersama pekerjanya, Sajat menyebut seramai 6 orang pekerjanya akan ada rupa baru menjelang tahun baru 2019.

Dan Isnin ini appointment mereka untuk mancungkan hidung. Hmm, menarik!

Sumber: Instagram

Untunglah siapa jadi pekerja Sajat, bos belanja rupa baru. Bak kata Sajat, nanti muka staff dia ala-ala Miss Universe. Ko hado?

“Hari tu kata tak main surgery bagai..”

Bukan main terkejut lagi semua orang baca posting Sajat tu. Tak pastilah sama ada ini cuma gimik marketing atau tak tapi dia sendiri cakap siap sponsor staff buat hidung tu.

Tapi itulah, haritu dia sendiri kata dia tak buat lah semua surgery apa semua ni. Eh ye ke?

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

Berbuih dah orang ramai nasihat elok-elok kat Sajat ni. Tapi kalau dah sampai macam ni, memang minta dikecam rasanya.

Kan dah cantik-cantik rupa Allah swt ciptakan untuk semua orang, kenapa nak diubah ciptaan-Nya?

Baca: “…jgn gadoh lgi tau, sian anak2.” – Netizen ‘doa’ Sajat dan Coach Yin Bahagia, Penat Tengok Drama Diorang

 

 

- Advertisment -

Must Read

Trump threatens White House protesters with ‘vicious dogs and most ominous...

Related video: Protests erupt across US cities in wake of George Floyd killing Donald Trump has threatened people protesting the death of George Floyd with "vicious dogs" and...