Home Bahasa Waspada! Wanita Terjumpa ‘Lighter’ Dalam Bilik Mandi Rumah Sewa Rupa-Rupanya….

Waspada! Wanita Terjumpa ‘Lighter’ Dalam Bilik Mandi Rumah Sewa Rupa-Rupanya….

Allahu! Zaman sekarang ni memang kena waspada, terutamanya wanita, ada kemungkinan bahawa korang telah diintip secara halus sehalus-halusnya tanpa disedari dengan mata kasar.

Kejadian ini berlaku pada orang terdekat pemuda ini, isteri kawan dia ternampak pemetik api dalam bilik mandi  rupa-rupanya… 

 

Spycam!

Sumber : Twitter

“Guess what korang mesti ingat ni lighter kan ? No this is spycam

Mohon rt utk peringtan kita semua. Berlaku semalam bini kawan aku terjumpa dalam bilik mandi. Dasar cilaka sungguh. Check dalam ada memorycard & ada gambar sipelaku tu fuh . Tunggu apa nasib kau.

Pada perempuan n lelaki yg stay umah sewa mohon check balik semua tempat tmbh2 dalam bilik mandi dengan cara gelapkan rumah n cari benda yg menyala.”

 

Terjumpa dalam bilik mandi

 

Aduhai! Jadi kalau korang ternampak benda ni di tempat awam macam tandas ke fitting room ke mohon berjaga-jaga lah eh. Tak kisah lah lelaki mahupun perempuan!

 

 

The Premium Thai Restaurant

The Premium Thai Restaurant

- Advertisment -

Must Read